Bio

Al op jonge leeftijd begon ik met muziek. Ik startte mijn muzikale carrière aan de Muziekacademie te Gent. Enkele jaren later besloot ik er volledig voor te gaan en ging ik saxofoon studeren aan de muziekhumaniora. In MUDA kreeg ik les van Andy Declerck. Ik studeerde er af als Laureaat Jazz & Popmuziek in 2014. Toen werd ik toegelaten aan het Conservatorium van Amsterdam. Daar studeerde ik voor één jaar, en kreeg ik les van enkele uitstekende muzikanten als Jasper Blom, Simon Rigter, Marc Scholten, etc.

In 2019 haalde ik mijn masterdiploma aan het Conservatorium van Gent, Hier kreeg ik les van Bart Defoort (Brussels Jazz Orchestra). Nu ben ik bezig met de lerarenopleiding.

Lesgeven

In 2013 begon ik met les te geven. Ik geef aan zowel jonge kinderen (7 jaar), als aan volwassenen (75+) saxofoon les. Naast privé les geef ik les op de Academie van Geraardsbergen en Izegem. Wil je weten hoe zo’n les in elkaar zit? Neem een kijkje bij De Lessen.

Projecten

Ik speel(de) in verschillende projecten, waaronder, maar niet uitsluitend, Screens (Gent Jazz, Brussels Jazz Weekend, Winnaar XL Concours, Ham Sessions), Jake Walker (Vooruit, met tours in Duitsland en Groot-Brittanië), het Ghent Youth Jazz Orchestra (Met een kleine tour in Japan en Groot-Brittanië), Tudau Quartet en anderen. Ook als vervanger ben ik te zien bij Eclectiv, Bigband ‘86, etc.

Mijn leven

Wanneer ik niet bezig ben met muziek, kan je me vinden aan een klimmuur, of al wandelend in de natuur.Foto van mezelf

Meer lezen? Lees iets over de lessen of contacteer me.