Over mezelf

Bio

Al op jonge leeftijd begon ik met muziek. Ik startte mijn muzikale carrière aan de Muziekacademie te Gent. Enkele jaren later besloot ik er volledig voor te gaan en ging ik saxofoon studeren aan de muziekhumaniora. In MUDA kreeg ik les van Andy Declerck. Ik studeerde er af als Laureaat Jazz & Popmuziek in 2014. Toen werd ik toegelaten aan het Conservatorium van Amsterdam. Daar leefde ik voor een jaar, en kreeg ik les van enkele uitstekende muzikanten (Jasper Blom, Simon Rigter, Marc Scholten, etc.). Op dit moment studeer ik jazz saxofoon aan het Conservatorium van Gent, waar ik les krijg van Bart Defoort (Brussels Jazz Orchestra), Hans Van Oost, Marc Godfroid en vele anderen.

Foto warre op optredenLesgeven

In 2013 begon ik les te geven. Ik geef aan zowel jonge kinderen (7 jaar), als aan volwassenen (75+) saxofoon les. Wil je weten hoe zo’n les in elkaar zit? Neem een kijkje bij De Lessen.

Projecten

Ik speel(de) in verschillende projecten, waaronder maar niet uitsluitend Screens, Wannes Cornelis Quintet, het Ghent Youth Jazz Orchestra (waarmee we een concertreeks deden in Japan en Groot-Brittanië), Ilium Group en anderen.

Mijn leven

Buiten van muziek hou ik van rondtrekken in de natuur (ik ging bijvoorbeeld onlangs naar Lapland, in Zweden) en van muurklimmen.Foto van mezelf

 

 

Meer lezen? Lees iets over de lessen of contacteer me.